Valmentaja

Annan yksityishenkilöille valmennusta elämäntilanteissa, joissa he kaipaavat selkeytystä tai tukea. Valmennusta käytetään, kun lähdetään hakeutumaan kohti omia tavoitteita, mietitään vaihtoehtoja töissä, etsitään uusia tapoja toimia, halutaan selkeytystä ajankäyttöön tai kodin, työn ja oman ajan yhteensovittamiseen. Joskus valmennettava yksinkertaisesti haluaa pohtia valmentajan kanssa omia orastavia unelmia.

Valmentaja ei koskaan sanele suoria vastauksia. Hän kyselee, huomioi, laittaa valmennettavan itse ajattelemaan ja löytämään vastaukset, jotka kaiken aikaa ovat olleet hänen sisällään. Valmentaja tukee valinnoissa ja auttaa pysymään omien tavoitteitten suhteen fokuksessa. Valmentaja ei koskaan tee päätöksiä valmennettavan puolesta tai sanele kuinka hänen tulisin tehdä. Valmennus ei ole terapiaa, eikä sillä hoideta mielenterveyden haasteita.

Valmennukssissa käytetään tarpeen mukaan erilaisia tehtäviä omien ajatusten ja tavoitteiden selkeyttämiseen. Jokainen valmennus räätälöidään valmennettavan ja hänen tarpeidensa mukaan.

Valmennukset pidetään sovitusti Kalasatamassa Kalliolan Settlementin tiloissa osoitteessa Capellan puistotie 5, tai esimerkiksi verkon välityksellä. Valmennukset voi varata, puhelimitse numerosta 0505394974, sähköpostitse marika@marikasarha.com ja maksaa Holvi-kaupassa, tästä linkistä.

Uutta! Aloita syksyn kuviot rohkeusboostauksella, jossa laajennat omalta mukavuusalueeltasi kohti uusia tavoitteita. Marika Sarha Oy ja Ilon voimaa järjestävät 31.8.2019 Helsingissä, Mustikkamaan Syötävän puiston pienessä punaisessa torpassa Rohkeusretriitin. Teemoina mm seuraavat

  • Uskomuksia voi muuttaa
  • Läsnäololla itseluottamusta
  • Luovuus vahvistaa
  • Uskalla sanoa ei ja toisinaan myös kyllä!
  • Itseluottamus ja jämäkkyys

Klikkaa lisätietoja Holvi-kaupasta alta ja varaa paikkasi!