Palvelut

Palveluissani yhdistän yhdistän valmennuksen ja kehittämisen. Järjestän esimerkiksi asiakkaiden toiveiden ja tavoitteiden mukaan yhteiskehittämisen (co-creation) työpajoja, joissa fasilitoin osallistujia käyttämään työskentelyssä hiljaista tietoaan.

Yhteiskehittämisen työpajat ovat antoisia ja tuloksellisia. Kokoan työpajan tulokset aina konkreettisiksi toimintaehdotuksiksi, joista organisaation on helppo lähteä itse eteenpäin.

Miten voisin auttaa teitä kehittämisessä? Ota yhteyttä, niin keskustellaan asiasta.

  Valmennus

  Tarjoan sekä yksilö- että ryhmävalmennuksia, joissa sisällöt rakennetaan aina yksilöä ja yhteisöä innostavasti.

  Valmennuksissani pureudutaan käytännön haasteisiin ja etsitään niihin ratkaisuja. Työnohjauksellinen näkökulma on vahvasti läsnä. Myös vapaaehtoiset ja vertaistoimijat ovat hyötyneet refleiktoivasta, voimavaroja tukevasta valmennusotteestani.

  Valmennuksissani ja koulutuksissani motivaatio löytyy elämyksellisesti. Käytän paljon toiminnallisia harjoitteita, taidetta, rakentelua ja kirjoittamista. Tehtävät ja teemat rakennetaan aina ryhmän, tarpeen ja tavoitteiden mukaan. Menetelmäni ovat yhdistelmä systeemistä valmennusta sekä ratkaisukeskeisiä että taideterapeuttisia menetelmiä.

  Valmennuksia on toteutettu lukuisissa lisäkoulutuksissa, koulutuspäivillä, työnohjauksessa,  sekä yksilöohjauksessa.

  Jos kaipaat kouluttajaa, fasilitaattoria, yhteisön innostajaa, niin Marika on ammattilainen paikallaan. Vahva suositus.