Palvelumuotoilua intohimolla

Palveluissani yhdistän yhdistän valmennuksen ja kehittämisen. Järjestän esimerkiksi asiakkaiden toiveiden ja tavoitteiden mukaan yhteiskehittämisen (co-creation) työpajoja, joissa fasilitoin osallistujia käyttämään työskentelyssä hiljaista tietoaan.

Yhteiskehittämisen työpajat ovat antoisia ja tuloksellisia. Kokoan halutessanne työpajan tulokset aina konkreettisiksi toimintaehdotuksiksi, joista organisaation on helppo lähteä itse eteenpäin.

Kehittämisprojektit voivat olla lyhyitä tai pitkiä. Ideointityöpaja voi lähteä puolesta päivästä. Määrätietoiset, suuria massoja osallistavat kampanjat voivat kestää vuoden, parikin. Hinta, sisällöt ja kesto riippuvat kehitettävän toiminnan luonteesta.

Tutustu myös kehittämisen palvelupaketteihin, Intoon, Oivaan ja Mainioon oheisesta linkistä!

Menneitä projekteja

Kattotalkoot – palvelumuotoiluprojektissa suunniteltiin toimintaa asiantuntijatyöpajassa maahanmuuttajien asunnottomuuden ehkäisemiseksi, yhteistyökumppanina Moniheli ja Katto-toiminta

Tein yhteistyöprojektina kuukausilahjoittamisen kehittämisen palvelumuotoilukokonaisuuden Suomen World Visioniin.

Vastavaalit luovuuden keinoin – fasilitoin työpajassa Espoon Invalidien jäsenien tarpeista vaaliteemoja ja kampanjatuotteita. Osallistujat käyttivät materiaalia lähestyessään puolueita sekä tulevia päättäjia eduskuntavaali- ja EU-parlamenttivaalien aikaan.

Kunpa siivet kantaisivat – Suomen Kilpirauhasliiton viestintäkampanjassa haastettiin jäsenistöä kertomaan omia kokemuksiaan sairaudestaan ja tekemään siitä taidetta. Hallinnoin projektia, kirjoitin asiaan liittyvän oppaan, artikkeleita, luennoin ja koulutin. Viestintäprojektilla oli kaksi päämäärää: luoda osallisuutta ja vertaisuutta moninaisten kokemusten kautta sekä tehdä kilpirauhassairauksia tunnetuksi suurelle yleisölle.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä niin jutellaan lisää.